Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سیدمحمد پاکمهر روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا،  اظهار داشت: تبدیل وضعیت این پرستاران که از مزایای دیگر پرستاران از جمله فوق العاده شغلی بهره ای ندارند، به یک دغدغه جدی تبدیل شده است که مجلس هم پیگیر آن است.

وی با بیان اینکه به ازای هر تخت بیمارستانی ۲.۵ پرستار باید مشغول باشد، افزود: اکنون در بهترین حالت وضعیت ما ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ پرستار به ازای هر تخت است و به همین علت و برای کاهش فشار بر بخش پرستاری، باید نیروهای جدید جذب شوند و سازمان برنامه و بودجه ردیف اعتباری در نظر بگیرد.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی نظام پرستاری گفت: به همین دلیل دانشگاهها معمولا نیروهایی را به صورت شرکتی می گیرند که به نوعی حق و حقوق آنان ضایع می شود و با توجه به شرایط کرونا و سنگینی کاری که بر دوش پرستاران است تبدیل وضعیت پرستاران به صورت جدی باید پیگیری شود.

پاکمهر افزود: با توجه به شرایطی که بیماری کووید ۱۹ در کشور ایجاد کرده، رییس جمهوری موافقت کرده است که تا پایان امسال و نیز سال آینده ۳۷ هزار نیروی انسانی در بخش بهداشت و درمان جذب شوند که ۶۰ درصد از این رقم را پرستاران تشکیل می دهند.

نماینده پنج شهرستان خراسان شمالی با بیان اینکه ماه آینده نیز هفت هزار پرستار و نیروی انسانی جذب بخش بهداشت و درمان می شود، گفت: تلاش می کنیم با توجه به کمبود نیرو در بخش بهداشت و درمان خراسان شمالی، سهم این استان از این استخدامی ها افزایش یابد.  

وی با اشاره به بودجه ۱۴۰۰ دولت، خاطرنشان کرد: آنچه در بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی شده است برقراری فوق العاده ویژه حقوق پرستاران و نظام سلامت است اما این افزایش شامل حال نیروهای شرکتی نمی شود و حال آنکه این افراد نیز در کنار دیگر نیروها و مدافعان سلامت از جان خود مایه گذاشته و خدمت می کنند.

پاکمهر با بیان اینکه پرداخت فوق العاده حقوق به دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ابلاغ شده است، افزود: پرداخت فوق العاده منوط به توان مالی دانشگاهها است و دانشگاه هایی که توان مالی ندارند نمی توانند این پرداخت را داشته باشند.

وی افزود: اینکه چرا امتیازات فقط برای نیروهای رسمی، پیمانی و قراردادی است و شامل نیروهای شرکتی نمی شود، گلایه مهم پرستاران است و این در حالی است که از میانگین ۲۰۰ هزار پرستار شاغل در بخش دولتی چیزی حدود ۶۰ هزار نفر شرکتی و قرارداری هستند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: وزارتخانه تنها راه تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی را آزمون می داند اما ممکن است پرستارانی ۱۰ سال خدمت کرده باشند و بدیهی است که دانش آموختگان جدید در آزمون موفق تر خواهند بود زیرا از فضای تحصیل فاصله نگرفته اند و تقاضای ما این است که در شرایط حساس کنونی به این موضوع باید توجه شود.  

پاکمهر افزود: با پیگیری های مجلس یازدهم در بودجه ۱۴۰۰، در بخش حقوق و مزایا و بودجه عمومی بخش بهداشت و درمان ۱۲۸ درصد رشد دیده شده است و تلاش می کنیم با اصلاح قانون، پرستاران و نیروهای شرکتی بخش بهداشت و درمان با سابقه بالای ۱۰ سال بدون آزمون تبدیل وضعیت شوند.

برچسب‌ها بجنورد مجلس شورای اسلامی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی روز پرستار اختصاصی ایرنا خراسان شمالی سیدمحمد پاک‌مهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد مجلس شورای اسلامی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی روز پرستار اختصاصی ایرنا خراسان شمالی بجنورد مجلس شورای اسلامی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی روز پرستار اختصاصی ایرنا خراسان شمالی اخبار کنکور بخش بهداشت و درمان تبدیل وضعیت فوق العاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۶۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • موضوع عدم تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در برخی از بانک‌ها پیگیری شد
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری