Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: طرح دو فوریتی برای تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی و قراردادی تهیه و به هیات رییسه ارائه شده است .

به گزارش ایمنا به نقل از خانه ملت، فاطمه محمدبیگی در مورد آخرین وضعیت مطالبات پرستاران اظهار کرد: در حال حاضر کشور نیازمند استخدام ۳۰ هزار پرستار است، این کمبود با استانداردهای جهانی بسیار فاصله دارد این در حالی است که ما ۲۰۰ دانشکده پرستاری در کشور داریم حدود ۱۶۰ هزار دانشجوی پرستاری در مقاطع مختلف و ۱۴ هزار مدیر پرستاری داریم ضمن اینکه امروز گروه پرستاری شامل شاغلان، بازنشستگان و افراد غیر شاغل در مجموع حدود ۲۱۰ هزار خانواده را در کشور شامل می‌شود با تمام این شرایط با کمبود پرستار مواجه هستیم، باید در برنامه سالانه وزارت بهداشت برنامه جذب پرستار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در رابطه با تغییر وضعیت پرستاران طرح دو فوریتی برای تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی و قراردادی تهیه شده و به هیأت رئیسه ارائه شده است و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیگیر این طرح است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی برای فوق‌العاده ویژه حقوق پرستاران و نظام سلامت در نظر گرفته شده است امیدواریم ۳۰ هزار نیروی که دولت قول استخدام آنها را داده عملیاتی شود در این رابطه رایزنی‌های با معاون توسعه منابع انسانی وزارت بهداشت و برنامه‌ریزی داشتیم.

محمد بیگی تصریح کرد: رهبر انقلاب تاکید بسیار برای اجرای قانون تعرفه گذاری پرستاری داشته‌اند و در جلسه‌ای که هفته گذشته در کمیسیون بهداشت با حضور رئیس نظام پرستاری و معاون پرستاری وزیر بهداشت و مسئولان سازمان امور استخدامی کشور برگزار شد، مجلس در این جلسه تاکید کرد هم وزارت بهداشت هم سازمان امور استخدامی کشور به صورت ویژه برنامه‌ریزی کنند قانون مصوبه سال ۱۳۸۶ مبنی بر تعرفه گذاری خدمات پرستاری اجرایی شود، ناگفته نماند از تیرماه ۱۳۸۶ تاکنون، همواره و مدام، اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری به تعویق افتاده است.

وی ادامه داد: تنها راه تغییر وضعیت پرستاران نمی‌تواند آزمون باشد، پرستارانی داریم که ۱۰ سال سابقه خدمت دارند و تجربه‌ای که این پرستاران کسب کرده‌اند شاید در هیچ کتب درسی مطرح نشده باشد، برای از بین بردن این فاصله تبعیض باید امتیازاتی در نظر گرفته شود، تا پرستاران با تجربه و پرستارانی که در شرایط سخت کرونا در کنار کادر درمانی مشغول خدمت رسانی بودند بیشتر دیده شوند.

اختصاص امتیاز ویژه به پرستاران با تجربه خاطرنشان کرد: امتیازات ویژه‌ای برای نیروهای رسمی و پیمانی است که شامل حال نیروهای شرکتی نمی‌شود چنین تبعیض‌های ظلم است، در کمیسیون هم این موضوع بارها مطرح شده، یک‌بار برای همیشه باید این تبعیض پرداختی‌ها برطرف شود، نیروهای شرکتی هم به همان میزان که نیروهای رسمی و پیمانی تلاش می‌کنند زحمت می‌کشند، متأسفانه دریافتی این نیروها کمتر از نیروهای رسمی است که این تبعیض انگیزه خدمت را در کادر درمانی کاهش می‌دهند.

کد خبر 466034

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پرستار مطالبات پرستاران مشکلات پرستاران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کمیسیون بهداشت وضعیت پرستاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۰۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟

بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت را تشریح کرد و از تلاش‌ها برای تصویب طرح مذکور تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم خبر داد.

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، درخصوص آخرین وضعیت رسیدگی به طرح ساماندهی و رفع ایرادات آن، گفت: بعد از ایراداتی که هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به این مصوبه داشتند قرار شد که آقای اسماعیلی رییس کمیسیون مذاکراتی با اعضای هیات عالی نظارت مجمع داشته باشند و همچنین آقای قالیباف به عنوان رییس مجلس هم رایزنی‌هایی با اعضای هیات عالی و مجمع داشته باشند.

وی ادامه داد: بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.

حسینی در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید با توجه به روند پیش‌رو این مصوبه به عمر این مجلس برسد یا زمان‌بر شود؟»، اظهار داشت: ما به برخی از مصوبات این طرح اصرار داریم که اگر آقایان هیات عالی نظارت به اقناع نرسند و اصرار کمیسیون را قبول نکنند امکان به نتیجه رسیدن در این مجلس بعید است، اما در صورت اقناع عزیزان و همکاری آنها این اقدام شدنی است.

وی گفت: رییس مجلس هم پیگیر این مساله است تا بتوانیم این طرح را به عنوان یکی از گام‌های مهم مجلس یازدهم به نتیجه برسانیم.

با این اوصاف، ظاهراً تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت به مجلس دوازدهم موکول شده است که علت آن با توجه به عدم رسیدن به توافق با شورای نگهبان و هیات عالی نظارت و به دلیل رای نیاوردن بعضی از نمایندگان پیگیر طرح، تلاش جهت به دست آوردن نظر مثبت هیأت نظارت و رفع ابهامات به مجلس دوازدهم موکول شده است.

به این ترتیب، فعلاً پیمانکاران در عرصه روابط کار کشور با قدرت ماندگارند و قرارداد‌های مناقصه جدید پیاپی برگزار می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # حقوق کارمندان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است